Peter: +31 65115 0438 Pascale: +31 65784 5663  info@lowgardens.com
Vrijdag en zaterdag zijn wij geopend van 10.00u tot 17.00u

Nieuws

Verzamelaarsdag 2020 op zondag 13 september

Het is weer bijna zover, de “Verzamelaarsdag 2020” staat voor de deur en we zijn druk met de voorbereidingen. Soorten uit verre oorden en ook een diversiteit aan zeldzame, aparte en verrassende soorten en cultivars zullen gepresenteerd worden in zowat alle gewasgroepen. Ook dit jaar met veel nieuwe items, alles uit eigen kwekerij…

Elk jaar, op de 2de zondag van september, start Lowgardens Nurseries het nieuwe plantseizoen met de “Verzamelaarsdag”. Op deze dag komt het nieuwe uitgebreide, bijzonder zelfgekweekt sortiment in de verkoop.
Prachtige kleuren, vormen en geuren verwelkomen u bij het binnenkomen van de kwekerij.
Een enorm, veelal gespecialiseerde diversiteit aan bomen, heesters, klimplanten, coniferen en vaste planten in uiteenlopende potmaten met interessante prijzen. Minder bekende en zeldzame soorten met sierwaarde en vaak ook gebruikswaarde, zoals eetbaar, medicinaal, insecten- of vogellokkers etc. Aantrekkelijk om door te kweken voor liefhebbers of meteen uit te planten in uw tuin.
Kort samengevat: Vele bijzonderheden, waarvan sommige maar enkele exemplaren.
Ondertussen worden kruidenkoffie en -thee geserveerd met ambachtelijk botanisch gebak en kan u een kijkje nemen in het knusse “Botanisch Atelier”.

Vanwege Covid-19 hanteren wij de adviezen van het RIVM. Eventuele aangepaste richtlijnen worden ter plaatse aangegeven, hou onze site in de gaten.

Zondag 13 september 2020
Van 10 tot 17 uur
Toegang gratis.
Lowgardens Nurseries & Consultancy
Maalbergenstraat 26
4884 MT Wernhout
www.lowgardens.com
info@lowgardens.com