Peter: +31 65115 0438 Pascale: +31 65784 5663  info@lowgardens.com
Vrijdag en zaterdag zijn wij geopend van 10.00u tot 17.00u

Nieuws

Nieuwe workshops en lezingen

In 2014 start Lowgardens Nurseries & Consultancy met nieuwe workshops en lezingen, gebaseerd op de energetische werking en toepassingen van planten en bomen.

De workshops kunnen gegeven worden op uw locatie en zijn voor groepen met gemeenschappelijke interesses in bomen en planten enerzijds en fijnstoffelijke energieën anderzijds. De workshop is afgestemd op de interesse van de groep en kan zowel verdiepend als verbredend zijn. De beproefde mogelijkheden zullen in grote richtlijnen getoond worden en gaan ervaren worden aan de hand van de professionele begeleiding van Peter Vanlaerhoven. Data en locaties voor open workshops worden binnenkort vermeld. Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen.

Op uitnodiging komt Lowgardens Nurseries & Consultancy een lezing verzorgen voor uw vereniging, bedrijf of vrienden. Door middel van een interactieve presentatie in woord en beeld krijgt u duidelijk wat de mogelijkheden en ervaringen zijn binnen het energetisch werken met planten en bomen. Op inspirerende wijze krijgt u inzicht in een verdiepende dimensie van de plantenwereld, hoe het werkt en wat u er mee kunt. Neem contact op voor informatie.

Ook lezingen met andere, plantaardige, inhoud behoren tot de mogelijkheden. U kunt dan denken aan dendrologie, teelttechniek, ethnobotanie etc.